Fotografie met passie, kwaliteit en emotie!
KvK: 34281477
© B.P.W. Roestenberg Fotografie

29-6-2017 t/m 4-7-2017 - Vakantie Oostenrijk

Woensdag 28 juni was het zover; met vakantie naar Oostenrijk! De weersvoorspellingen waren erg slecht, regen en zwaar bewolkt. Met onze goede planning en een beetje geluk hebben we tijdens de wandelingen in de bergen vrijwel geen regen gehad. Het dagje Salzburg was helemaal mooi met een hoop zon. Al met al weer een geslaagde vakantie in Oostenrijk zoals de foto's laten zien!

Klik op de onderstaande foto voor de foto's die ik tijdens deze vakantie heb gemaakt.

25-6-2017 - Marquetteloop 2017

Vandaag was het weer tijd voor de jaarlijkse Marquetteloop in Heemskerk! Ondanks de weersvoorspellingen is het grotendeels droog gebleven tijdens de loop. Ook dit jaar waren er weer een hoop renners in de verschillende categorieën. De grootste groep in de 7km categorie, daarna de 14km en de 21km. De 7km startte om 11:45, de 14km en 21km om 12:15.

Het is altijd leuk om de verschillende loopstijlen en snelheden te zien. Sommige renners renden hun rondjes met de snelheid van een eindsprint, anderen met de tong op de schoenen voor het tweede rondje. Bij de finish ziet de ene renner er uit alsof hij/zij nog wel een rondje had kunnen lopen, terwijl de ander met pijn en moeite de laatste meters loopt. Gelukkig stonden de mensen van de organisatie klaar met drinken en werden er petjes uitgedeeld. Wederom een geslaagde editie!

Klik op de onderstaande foto voor mijn impressie van dit leuke evenement.

1-4-2017 - Voorjaarsrit Topolino Club Nederland

Vandaag zou Topolino Club Nederland onder andere Heemskerk aandoen tijdens haar voorjaarsrit. De geplande aankomsttijd was 14:45, maar na een half uur was er nog geen Topolino te bekennen. Veel mensen hadden het al over een 1 april grap. Op een aantal mensen na bleven gelukkig een hoop mensen toch wachten op de auto's. Na in totaal 1,5 uur kwamen de eerste auto's het Burgemeester Nielenplein opgereden. Ondertussen was de zon doorgebroken en trokken de auto's een hoop belangstelling. Er hing een gezellige sfeer, mede door de enthousiaste eigenaren van de auto's. Als er een motorkap open ging en de motor gestart werd, dan wist de eigenaar aardig wat mensen rond zijn bolide te verzamelen. Erg leuk om mee te maken, en hopelijk voor de Topolino club genoeg reden om nog eens langs te komen!

Klik op de onderstaande foto voor mijn impressie van dit leuke evenement.

5-3-2017 - Wandeling pier Wijk aan Zee

De voorjaarszon deed vandaag weer goed zijn best! Het was heerlijk. Er waren aardig wat surfers in alle vormen aanwezig. Aan het begin van de pier zag ik in de verte het cruiseschip al aankomen. Halverwege het eerste deel van de pier zag ik dat hij wel erg snel dichterbij kwam. Ik had al een bepaalde foto in gedachten, dus om die te kunnen maken heb ik even een klein sprintje moeten trekken. Gelukkig was ik op tijd en kon ik de beoogde foto maken (zie cover foto beneden). Op de terugweg kreeg ik nog een vriendelijk gedag van Koekie het hondje. Helaas is de foto niet scherp op zijn koppie, maar ik vond de foto toch te leuk om hem niet te plaatsen! Wat een schatje!

Klik op de onderstaande foto voor de gehele reportage.

3-2-2017 - Strand Heemskerk

Gistermiddag was de natuur weer erg mooi, ditmaal op het strand van Heemskerk. Na de afgelopen vorstperiode was het bijna warm te noemen. Helaas kwamen er donkere wolken en wat regen, maar dat leverde wel hele mooie foto's op!

Klik op de onderstaande foto voor de gehele reportage.

22-1-2017 - Wandeling pier Wijk aan Zee

Het was weer één van die bijzondere zondag morgens. Wandelen op de pier bij vorst, warm zonnetje en geen zuchtje wind. Heel bijzonder! Op de foto's is het ijzige strand zand goed te zien. Bijna geen golven op het water, behalve dan nadat een groot schip voorbij gevaren was. De glinsteringen van de zon in het water waren eigenlijk allemaal kleine zonnetjes op zich. Vooral in de verte waren enorme groepen vogels te zien, zowel op het strand als op zee. De meeuwen die dichterbij kwamen, waren een mooi onderwerp voor wat tegenlicht opnames!

Klik op de onderstaande foto voor de gehele reportage.